Ajută și implică-te!

Sa te implici nu inseamna neaparat sa devii un membru activ al unei asociatii sau organizatii nonprofit. Poti ajuta insa prin actiunile tale directe sau indirecte, prin deciziile pe care le iei la un moment dat vis-à-vis de posibilitatea de a fi de folos cuiva (in cazul nostru copiilor) intr-un moment poate esential pentru implementarea educatiei. Daca nu stii cum sau nu te-ai decis, mai jos sunt prezentate cateva modalitati in acest sens.

[box type=”shadow”]Sistemul 2%[/box]

Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre Asociatia pentru Tineret Crinsong!

Cu un mic efort orice persoana fizica care lucreaza in Romania poate fi de mare folos unor copii fara posibilitati materiale in vederea accesului lor la educatie (cresa, gradinita, scoala).
Este poate singura posibilitate pentru o entitate nonprofit de a primi bani de la stat fara o birocratie foarte mare.
Sistemul 2% se adreseaza in primul rand persoanelor fizice care lucreaza si au un salariu, dar si firmelor sau companiilor indirect, prin factorii de decizie care au astfel posibilitatea de a informa si indruma angajatii in vederea implicarii lor in viata sociala a comunitatii.

De ce sa folositi aceasta prevedere?

– Nu va costa nimic!
– Contribuiti la eficientizarea cheltuirii banului public – deci ai dvs.!
– Sunteti stapan pe 2%, adica aveti posibilitatea sa decideti in mod direct ce se intampla cu 2% din impozitele deja platite la stat. ­
– Puteti ajuta la rezolvarea unei probleme din comunitatea dvs. directionand 2% catre o organizatie, fundatie sau asociatie care lucreaza in acel domeniu.
– Directionand catre o organizatie locala va asigura-ti ca acei bani raman in comunitatea dvs.
– Puteti ajuta copii cu probleme materiale si fara posibilitatea de a urma o cresa, gradinita sau scoala, directionand 2% catre asociatia noastra!

Actioneaza – pana in 15 mai a fiecarui an! Detalii 2%.

[box type=”shadow”]Sponsorizari![/box]

Sponsorizeaza un proiect, un program sau o actiune a unei entitati non-profit!
Daca sunteti factor de decizie intr-o companie, sponsorizati una din actiunile Asociatiei pt. Tineret Crinsong, iar suma oferita vi se poate deduce din impozit. Mai concret, incheiati un contract de sponsorizare cu Asociatia pentru Tineret Crinsong si va deduceti 20% din impozitul pe profit datorat Statului, in limita a 0,3% din cifra de afaceri a companiei. Puteti decide astfel ca o parte din impozite sa ajunga pentru educatie la copiii fara posibilitati materiale!

Cum procedati si ce trebuie sa faceti?

Incheiati un contract de sposorizare cu Asociatia pentru Tineret Crinsong in care specificati activitatea pe care doriti sa o sprijiniti.
Virati suma in contul asociatiei.
Dupa folosirea sumei donate sau sponsorizate, veti primi un raport asupra modului in care banii dumneavoastra au fost cheltuiti.

Avantajele firmei d-voastra:

– Aveti controlul asupra unei parti din banii pe care ii datorati Statului. Puteti astfel decide ca 20% din impozitul pe profit, in limita a 0,3% din cifra de afaceri a companiei, sa fie folositi cum decideti d-voastra..
– Numele societatii pe care o conduceti va aparea in Raportul Anual al Asociatiei si va fi listat pe site-ul Asociatiei ca si partener.
– Sponsorizare este un mijloc de motivare a angajatilor, care pot astfel sa simta ca societatea pentru care lucreaza este responsabila din punct de vedere social si se implica in viata comunitatii.

Asadar, nu uitati: Codul Fiscal prevede ca d- voastra puteti sa decideti asupra modului de folosire a unei mici parti din impozitul pe care il datorati Statului.

Daca doriti sa sponsorizati o activitate anume a asociatiei sau aveti nevoie de mai multe informatii referitoare la sponsorizari, contactati-ne!.

Download Contract sponsorizare

Detalii legislatie sponsorizare – Legea sposorizarii

[box type=”shadow”]Donatii[/box]

Fa o donatie! Orice contributie in bani catre Asociatia pentru Tineret Crinsong va fi folosita pentru programele noastre in vederea sprijinirii educatiei copiilor fara posibilitati financiare! Donatiile in lei se pot face lunar, trimestrial, anual sau ori de cate ori doriti in contul Asociatiei pentru Tineret Crinsong.

Cont pentru donatii:
RO52 BTRL 0050 1205 L387 61XX (Lei) (Banca Transilvania)

In cazul in care doriti sa donati personal, puteti sa ne contactati direct la sediul nostru, unde veti primi o chitanta justificativa in schimbul sumei de bani.

Totodata daca compania sau firma pe care o conduceti sau la care lucrati produce sau comercializeaza rechizite, imbracaminte, incaltaminte, mobila, alimente, medicamente sau orice alte produse care ar putea sa ajute copiii cu posibilitati materiale reduse sa aiba o viata decenta, prin donatia dumneavoastra puteti sa aduceti zambetul pe fata lor. In acest sens ne puteti contacta si vom decide impreuna unde si cum sa folosim produsele respective.

[box type=”shadow”]Voluntariat[/box]

Inscrie-te ca voluntar la Asociatia pentru Tineret Crinsong! Alocand o parte din timpul tau liber, aduci o contributie esentiala si valoroasa comunitatii in care traiesti!

Vrei sa faci ceva deosebit cu viata ta?
Vrei sa faci ceva cu adevarat folositor comunitatii in care traiesti?
Vrei sa oferi o parte din timpul tau liber celor ce chiar au nevoie de ajutor?

Daca da, ai oportunitatea acum sa faci ceva pentru tine si pentru cei de langa tine!

Devenind voluntar al asociatiei si oferind din resursele dvs. de timp, competenta, abilitati, relatii sociale si profesionale, puteti ajuta la promovarea imaginii asociatiei sau la indeplinirea obiectivelor acesteia. Dincolo de sprijinul material, avem intotdeauna nevoie de o minte in plus si o mana de ajutor in tot ceea ce intreprindem.

Implica-te si vei contribui la recuperarea educatiei si la sporirea sanselor de reusita scolara a copiilor provenind din familii defavorizate social si/sau economic.

Daca doresti sa fii voluntar sau ai nevoie de informatii referitoare la voluntariatul pentru Asociatia pentru Tineret Crinsong, contactati-ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *